Search Engine Marketing

Search Engine Marketing

Η βελτιστοποίηση των περιεχομένων μιας ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (Search engine optimization – SEO) αποτελείται από εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να υλοποιηθούν ώστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Το Search Engine Marketing θεωρείται ένα από τα πιο οικονομικά και αποδοτικά εργαλεία προώθησης στο μάρκετινγ του διαδικτύου ως αποτελέσματα την αύξηση των στοχευμένων πωλήσεων. Περιλαμβάνει Έρευνα λέξεων κλειδιών, Ανάλυση ανταγωνισμού, Δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων (Link Building), Ποιοτικό περιεχόμενο, Τεχνικές βελτιώσεις.

Ώς μέρος του κάθε έργου παρέχουμε εκπαίδευση, συμβουλές και τακτικές αναφορές που αφορούν την πρόοδο και το αντίκτυπο των ολοκληρωμένων εργασιών μας.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται απαιτείται μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία στο χρόνο, κατά την οποία ο ειδικός παρακολουθεί και ανανεώνει την ιστοσελίδα αναλόγως. Οι ιστοσελίδες που αναπτύσουμε στην Bluenet Solutions είναι εξαρχής SEO-friendly (φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης), αναλαμβάνουμε, όμως, και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Do you need help? Call Center: +30 22420 29824
×