Hotel Management Software

Hotel Management Software

Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και στις τεχνολογίες κατασκευής του είναι ραγδαίες. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές για την οργάνωση του ξενοδοχείου σας.

Διαχείριση Ξενοδοχείου (PMS)

Hotel Management (PMS)

Epitome PMS

To Epitome.NET, με χώρα προέλευσης τις ΗΠΑ, αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά προγράμματα στον κόσμο. Χάρη στο μοναδικό και σύγχρονο internet user interface και τα αυτοεξηγούμενα εικονίδιά του είναι απόλυτα παραμετρικό και εξαιρετικά εύκολο στην χρήση.

Medallion PMS

Το Medallion είναι μια ολοκαίνουργια λύση Property Management που συνδυάζει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της SoftBrands με την τεχνολογία του μέλλοντος. Φανταστείτε το παραδοσιακό tape chart στη μορφή ενός περιβάλλοντος point & click στα Windows. Αναμφισβήτητα εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι;

I am interested
Hotel ERP - F&B Management

Hotel ERP - F&B Management

SoftOne

Πρόκειται για τη δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη Λύση Διαχείρισης Back Office (Λογιστήριο, Αποθήκες – F&B, Μισθοδοσία) της εταιρείας SoftOne η οποία έχει γίνει πλήρως Integrated με τα συστήματα και τις λύσεις της Sysco, προκειμένου η επιχείρηση να έχει μια αποτελεσματική, παραγωγική και κυρίως Ολοκληρωμένη Μηχανοργάνωση.

Το προϊόν αυτό είναι ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό Business Software με τεχνολογία αιχμής που βοηθά να μειώσετε τις άσκοπα χρονοβόρες διαδικασίες, που σας κοστίζουν χρόνο και χρήμα απλοποιώντας πλήθος πολύπλοκων εργασιών διαχείρισης. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μοναδική ταχύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας χρόνο και εξασφαλίζοντας σημαντικά μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

I am interested

POS

Epikouros Touch POS

Η εφαρμογή EPIKOUROS Touch P.O.S. αποτελεί την πρόταση της SYSCO για την αποτελεσματική διαχείριση σύγχρονων χώρων εστίασης, είτε πρόκειται για αυτόνομες μονάδες, είτε για τμήματα ξενοδοχείων, κινηματογράφων, πολυχώρων, θεματικών πάρκων κ.λπ. είτε, τέλος, για oμίλους εταιρειών με Κεντρική Διαχείριση Δεδομένων.

Epikouros Mobile

Η Sysco SA ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς για παροχή συστημάτων μηχανογράφησης τελευταίας τεχνολογίας δημιούργησε και προωθεί τη λύση στην ανάγκη της ασύρματης παραγγελιοληψίας με ασύρματα, φορητά τερματικά, το Epikouros Mobile.

EPIKOUROS Table Reservations System

Η εφαρμογή EPIKOUROS Table Reservations System αποτελεί την πρόταση της SYSCO S.A για την αυτόματη και αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων – κρατήσεων τραπεζιών που μπορεί εύκολα και γρήγορα να εφαρμοστεί τόσο σε χώρους εστίασης όσο και σε αίθουσες συνεδρίων.

Epikouros All Inclusive Management

Σύστημα ταυτοποίησης και αναγνώρισης δικαιουμένου πελάτη ξενοδοχείου με χρήση μαγνητικής κάρτας και φωτογραφία πελάτη με δέσμευση του κάθε αντίστοιχου τιμοκαταλόγου. Έτσι, ο υπάλληλος διαφυλάσσεται από το όποιο λάθος, η επιχείρηση δεν έχει απώλειες εσόδων, ενώ τόσο η παραγωγικότητα των ανθρώπων όσο και η ποιότητα της εξυπηρέτησης παραμένουν πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Epikouros Modules

Το Λογισμικό Epikouros POS πλαισιώνει και μια σειρά εξειδικευμένων επιμέρους λύσεων (modules) που επεκτείνουν τη λειτουργία του καλύπτοντας πολύ ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη είτε αυτός είναι ξενοδοχείο είτε χώρος εστίασης.

I am interested

Δοκίμασε το κορυφαίο business λογισμικό της αγοράς!

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες όπως: E.R.P., C.R.M., Επιχειρηματικές Διαδικασίες, Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού

Περισσότερα
Do you need help? Call Center: +30 22420 29824
×