Νέα γενιά λογισμικού Soft1One για επιχειρησιακή φορητότητα

Η SoftOne παρουσιάζει τη νέα γενιά business λογισμικού Soft1 με την έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition. Με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες web & mobile εφαρμογές, η νέα έκδοση διευρύνει τις δυνατότητες του λογισμικού Soft1 και επιτρέπει την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας» που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου.

H έκδοση Soft1 Open Enterprise Enterprise υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις λειτουργίες της σύγχρονης «ανοικτής επιχείρησης» και επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από παντού, την αυτοματοποίηση διαδικασιών συνεργασίας με πελάτες και προμηθευτές, την πλήρη διασύνδεση με άλλα συστήματα και εφαρμογές και την εύκολη προσαρμογή λειτουργικότητας για άμεση ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς.

Οι νέες web & mobile εφαρμογές είναι άμεσα αξιοποιήσιμες σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud)! Εύκολα, οικονομικά και χωρίς τις τεχνικές πολυπλοκότητες που παρουσιάζονται σε εναλλακτικές προσεγγίσεις! Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα με το λογισμικό Soft1 να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητα των στελεχών της, την αποδοτικότητα των λειτουργιών της, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της

Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, πρωτοποριακή λειτουργία στο cloud και νέες δυνατότητες για λύσεις mobility, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σημερινή «ανοικτή επιχείρηση».

Πηγή: http://www2.softone.gr/el/news/item/588

Newsletter

Stay tuned with Bluenet Solutions latest offers and news.

Δοκίμασε το κορυφαίο business λογισμικό της αγοράς!

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες όπως: E.R.P., C.R.M., Επιχειρηματικές Διαδικασίες, Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού

Περισσότερα
Do you need help? Call Center: +30 22420 29824
×
Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε συνστονισμένοι στα τελευταία νέα και προσφορές της Bluenet Solutions

×