Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας!

  • December 2015
  • Blog

Η SoftOne δημιούργησε την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise που αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Το Soft1 Open Enterprise ERP αποτελεί την ιδανική λύση μηχανογράφησης, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση σας από ένα σύστημα: εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, προηγμένες δυνατότητες CRM, ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence.

Με εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των λειτουργιών του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το Soft1 Open Enterprise ERP υποστηρίζει αποτελεσματικά το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την οικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα έως την παραγωγή και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας.

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, το Soft1 Open Enterprise ERP προσφέρει στους ανθρώπους της επιχείρησής σας, τη δυνατότητα πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζονται, από όπου και αν βρίσκονται και μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Σχεδιασμένο με την απαραίτητη ευελιξία, το Soft1 Open Enterprise ERP υποστηρίζει κάθε μοντέλο λειτουργίας, on-premise ή Cloud, επιτρέποντας σας να καλύψετε τις μηχανογραφικές σας ανάγκες με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Μέσα από εναλλακτικούς εμπορικούς συνδυασμούς, εξυπηρετεί ιδανικά τις απαιτήσεις λειτουργίας κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Δωρεάν Δοκιμή

Newsletter

Stay tuned with Bluenet Solutions latest offers and news.

Δοκίμασε το κορυφαίο business λογισμικό της αγοράς!

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες όπως: E.R.P., C.R.M., Επιχειρηματικές Διαδικασίες, Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού

Περισσότερα
Do you need help? Call Center: +30 22420 29824
×
Ενημερωτικό Δελτίο

Μείνετε συνστονισμένοι στα τελευταία νέα και προσφορές της Bluenet Solutions

×