SoftOne ERP

Δοκίμασε το κορυφαίο business λογισμικό της αγοράς!

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες όπως: E.R.P., C.R.M., Επιχειρηματικές Διαδικασίες, Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού

Περισσότερα Δωρεάν Δοκιμή
Λύσεις Πληροφορικής

Λύσεις Επιχειρήσεων

Η Bluenet Solutions σας παρέχει μια σειρά υπηρεσιών στοχεύοντας σε μια ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Περισσότερα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε, συνθέτουμε κάθε φορά, τις διαφορετικές γνώσεις και την εμπειρία ανθρώπων που έχουν πάθος για αυτό που κάνουν.

Περισσότερα!

Blue Help Desk

Yπηρεσία υποστήριξης χρηστών

Το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης αποτελεί το σημείο επαφής των ανθρώπων της Bluenet με τους πελάτες της και επικεντρώνεται στην διεκπεραίωση των αιτημάτων και την επίλυση δυσλειτουργιών.

Περισσότερα!

Kos Canon Service - Αντιπροσωπεία Canon στην Κω Είμαστε ο επίσημος αντιπρόσωπος για όλα τα προϊόντα της Canon στην Κω Περισσότερα

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης

Η εταιρεία μας προσφέρει Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για κάθε είδους επιχείρηση, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας με 3 διαφορετικούς τρόπους. Δια τηλέφώνου, με απομακρυσμένη υποστήριξη (remote support) και φυσικά υποστήριξη στην έδρα σας.
Χρειάζεστε βοήθεια; Τηλεφωνικό κέντρο: 22420 29824
×